Fellow

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Griekenland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 40-0405 (E)
40-0405 (E)
Overige
Ja

Fellow is een reu met een geschatte geboortedatum van 1 december 2019 en hij heeft een geschatte hoogte van ongeveer 55 centimeter. Vanaf zijn prille begin heeft Fellow zijn tijd doorgebracht in een asiel in Athene, waar hij werd verzorgd door medewerkers. Echter, in april 2021 werd het asiel gesloten, waardoor Fellow en vele andere honden dreigden terug op straat te belanden.

Gelukkig kon Elisavet helpen. Ze bood Fellow een tweede kans op een beter leven. Ze bracht hem onder in een pension, waar hij momenteel verblijft.

Fellow is echter nog niet bekend met het leven buiten het asiel en heeft misschien wat begeleiding nodig bij het wennen aan een huiselijke omgeving. Het is duidelijk dat hij veel liefde en zorg heeft gemist, maar met de juiste begeleiding en geduld zal Fellow snel bloeien in een liefdevol gezin.(10/23)

Eindhoogte 55 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 1 december 2019
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Griekenland
Medisch
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Fellow

Fellow

SurSah2SE1o

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).