Felix

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2312 (M3)
50-2312 (M3)
Onherleidbare mix
Ja

Dit kleine ventje is samen met zijn twee zusjes gevonden op de open velden in Roemenië. Ziek van de teken werden ze gevonden door een meneer en die bracht ze naar onze partner organisatie. Tijdens hun “ziekte” mochten ze bij deze meneer verblijven tot ze weer opgeknapt waren! En dat zijn ze. Mooie Felix is het kereltje met de “wat langere” zwarte vacht en is lief, nieuwsgierig en vriendelijk.
Onschuldig aan zijn geboorte en ook nog eens een zwarte vacht zorgt ervoor dat de kans op adoptie klein is, maar we hopen dat dit kleine mannetje toch een plekje kan vinden. Een plekje waar hij geliefd en vertroeteld gaat worden en waar hij mag wennen aan zijn nieuwe leven en leren om een stabiele volwassen kerel te worden.

Felix is een reutje met een geschatte geboortedatum van 3 januari 2024 en we verwachten dat hij ongeveer 40 cm hoog wordt. (04/24)

Eindhoogte 40 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 3 januari 2024
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Felix

Felix

RVaeg2Gh_4o
j025pozChdE
liWNKdnCa58

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).