Faya

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1966 (M)
50-1966 (M)
Overige
Ja

Maak kennis met de knappe Faya. Samen met je moeder Loana, maar ook je drie broertjes waren erbij, ben je langs de kant van de weg aangetroffen door vrijwilligers van onze partner organisatie in Roemenië.

Je bent nu veilig in de shelter maar dat is geen plek voor een pup om op te groeien. Op dit moment heb je nog niet alle prikjes gehad die nodig zijn, vanaf ongeveer eind februari mag je vertrekken naar je nieuwe thuis. Want de grootste wens voor Faya is een eigen thuis, een lekkere mand in Nederland of België. Zij is sociaal en speels maar moet nog wel alles leren zoals alleen zijn en zindelijk worden.

Wij zoeken een baasje om samen met haar op ontdekking te gaan en nieuwe herinneringen te maken. Dus reageer vandaag nog en wie weet ben jij diegene die haar een fijn thuis kan bieden

Faya is een mix teefje met een geschatte geboortedatum van 3 november 2023 en een verwachte eindhoogte van circa 40 centimeter. (01/24)

Eindhoogte 40 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 3 november 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Faya

Faya

QznOYQN-kiw
AIlIBVUNRE4

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).