Faya

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2231 (M1)
50-2231 (M1)
Overige
Ja

Dit nog vrij jonge meisje kijkt nog wat gelaten en onwennig, alsof zij niet weet wat haar overkomt, en dat begrijpen we. Zij was net als zo veel andere honden ondergebracht in een groot staatsasiel in Roemenië en na verloop van tijd slapen ze daar honden in als ze nog niet zijn geadopteerd. Dat was ook het akelige lot van dit lieve meisje, Faya hebben we haar genoemd. Gelukkig kwam iemand van onze partnerorganisatie in het staatsasiel en heeft een groepje honden meegenomen naar de eigen opvanglocatie, zodat het inslapen voor deze honden in ieder geval was afgewend. De foto’s en het filmpje zijn gemaakt op het moment dat Faya aankwam bij de nieuwe opvanglocatie, dus het was allemaal nog spannend. Nu zijn we dus op zoek naar een fijn thuis voor die lieve Faya. Het kan zijn dat dit meisje nog geen huiselijk leven gewend is, dus we hopen een baasje voor haar te vinden, die haar in alle rust en veiligheid gaat helpen ontdekken hoe fijn het leven van een huishondje kan zijn. We gunnen Faya een liefdevol thuis, waar zij voor de rest van haar leven als gezellig maatje mag blijven en simpelweg mag gaan genieten.
Faya is een mix teefje met een geschatte geboortedatum van 20 februari 2023 en zij heeft een hoogte van ongeveer 50 cm. (2/24)

Eindhoogte 50 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 20 februari 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Faya

Faya

dQj1KLkQbB8

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).