Fay

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1892 (M2)
50-1892 (M2)
Onherleidbare mix
Ja

Mag ik u voorstellen aan Fay! Samen met haar twee zusjes zijn zij onlangs aangetroffen langs een drukke weg op zoek naar eten en een plek om te slapen. De foto’s zijn genomen terwijl ze in “quarantaine” zitten. Dit gebeurt om te voorkomen dat ze andere honden kunnen besmetten met ziektes. Zodra ze “gezond” zijn verklaard wordt er een juiste plek voor ze gezocht waar ze weer vrij kunnen bewegen. Helaas is dit iets wat onoverkomelijk is in een overvol asiel! Daarom hopen we dat mooie Fay snel een eigen baasje vindt die dit meisje laat kennismaken met het mooie gedeelte van haar leven. Heel veel liefde, bescherming, goed eten, fijne wandelingen en regelmatig een beetje stoeien zou Fay erg leuk vinden!

Fay is een mix teefje met een geschatte geboortedatum van 1 april 2023 en een verwachte eindhoogte van ongeveer 55 cm. (11-23)

 

 

Eindhoogte 55 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 1 april 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Fay

Fay

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).