Faith

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
esther@animalinneed.com
Urgent
Registratie nummer: 50-0947 (M)
50-0947 (M)
Overige
Ja

Dit is kleine Faith! Ze heeft een huis gehad maar dat is nu allemaal niet meer! Helaas is er 1 baasje overleden en de ander is vertrokken naar de stad met achterlating van alle dieren! Heel af en toe komt ze nog terug voor wat voer! Gelukkig ontfermen de vrijwilligers van onze partnerorganisatie in Roemenië zich nu over Faith. Faith had een grote wond op haar rug die maar niet heelde. Tijdens de grote neutralisatieactie heeft de dierenarts Faith geopereerd en het dode stukje huid verwijderd in de hoop dat de wond wel zal herstellen. Faith is een mix teefje met een geschatte geboortedatum van 1 december 2021 en ze is ongeveer 30 cm hoog. Faith gaat prima met de kat en de overige honden des huizes en ze is blij, vriendelijk en sociaal naar mensen. Hoewel ze even de kat uit de boom kijkt vindt ze aandacht erg fijn. Lieve Faith verdient het om op een vertrouwde plek haar eigen mandje te hebben.(10/22)

Eindhoogte 30 cm
Ras Overige
Urgentie Urgent
Geboorte 1 december 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Geslaagd
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Esther van Rossum
Adoptie medewerker

Faith

Faith

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu