Enzo

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2015 (M5)
50-2015 (M5)
Onherleidbare mix
Ja

Update 06/24: Helaas heeft de foster waar Enzo en zijn broer bij woonden de woning verlaten en een buurvrouw verzocht om de honden te voeren. Dit werd netjes gedaan door de buurvrouw maar de honden konden ook gewoon gaan en staan waar ze wilden zonder dat iemand op hen lette. Dit allemaal zonder onze partner organisatie op de hoogte te stellen. Een triest verhaal. Denkend dat een hond op een betere plek kan opgroeien dan in een asiel, gebeurd er dit! Onze partner heeft ingegrepen en nu zit Enzo veilig en wel in het asiel. Enzo is nog een beetje gestrest want zijn hele leven staat op zijn kop. Al het bekende is weg… Maar toch zit Enzo nog in het asiel en ligt hij niet in een warm mandje met een baasje die hem beschermd en verwend. Zou zijn wens in vervulling gaan? Wij hopen van wel.

Puppenalarm! Superknappe, gezellige en vriendelijke Enzo zoekt een eigen baasje want hoewel hij het heerlijk vindt om met zijn honden vriendjes te spelen zou hij nog liever een eigen plekje hebben. En wij willen dat natuurlijk ook voor hem. Een asiel is geen goede plek voor pups want hij kan daar niet de wereld ontdekken en kennismaken met alle dingen die daarbij horen. Enzo is samen met zijn broertjes en zusjes als hele kleine pups in het asiel van onze partnerorganisatie in Roemenië terechtgekomen.

Enzo heeft een geschatte geboortedatum van 10 september 2023 en zal ongeveer 50 cm hoog worden. (11/23)

Eindhoogte 50 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 10 september 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Enzo

Enzo

2wAKBfZdpCk
1d5CZYVDl1s
nCj_mfB45uQ

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).