Enzo

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Urgent
Registratie nummer: 50-0209
50-0209
Overige
Ja

Enzo, samen met je broertje Luciano ben je achtergelaten op straat in Roemenië. Maar gelukkig werd je opgemerkt en naar onze rescue partner gebracht. Al heel snel merkten de vrijwilligers dat er iets aan de hand was. Bij het bezoekje aan de dierenarts werd opgemerkt dat je aan 1 oog zo goed als blind bent en je daarmee aleen nog maar schaduw ziet. Dit is vermoedelijk gekomen door het stoeien met andere honden of katten. Maar ondanks dat je zo goed als blind bent aan 1 oog, weerhoudt het je niet om te genieten van het knuffelen en spelen. Wij zoeken voor jou een baasje die samen met jou de wereld wil gaan verkennen.

Enzo is een mix reutje met een geschatte geboortedatum van 15 december 2021 en met een verwachte eindhoogte van circa 48 centimeter.(04/22)

Eindhoogte 48 cm
Ras Overige
Urgentie Urgent
Geboorte 15 december 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers

Enzo

Enzo

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu