Eloise

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0461 (M1)
50-0461 (M1)
Overige
Ja

Haar leven is een leven zonder liefde, een leven zonder zorg, een leven in eenzaamheid. Dit meisje heeft alleen nog maar in een asiel geleefd. Tja leven kan je het niet noemen…het is overleven. Eloise is een zachtaardig meisje dat nog nooit op een zacht mandje bij een warme kachel heeft gelegen. Ze was altijd samen met haar moeder Eroina, maar verleden jaar heeft die het asiel mogen verlaten en ligt nu als een echt diva in een zachte mand. Het is aan Eloise te zien dat het verleden niet fijn voor haar is geweest want ze begroet de vrijwilligers niet helemaal onbevangen maar dat dit lieve meisje wil is wel duidelijk! Wie stelt zijn hart en huis open voor dit meisje om haar te laten zien dat zij er zijn mag en dat ook zij mag genieten! Lieve Eloise kan goed met andere honden overweg. Ze is zachtaardig lief, rustig en vraagt niet veel.

Eloise is een gesteriliseerd teefje met een geschatte geboortedatum van 8 februari 2018 en ze is circa 55 centimeter hoog. (02/24)

Eindhoogte 55 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 8 februari 2018
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Eloise

Eloise

kOUKML9tmEw

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).