Dulce

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0795 (M2)
50-0795 (M2)
Onherleidbare mix
Ja

Mooie en knappe Dulce! Wat een superlief, vriendelijk en vrolijk meisje is ze. Dulce is een mix teef met een geschatte geboortedatum van 8 september 2020 en ze is ongeveer 48 cm hoog. De vrijwilligers van onze partnerorganisatie in Roemenië kijken ook af en toe in public shelter en daar zagen ze Dulce. De honden leven daar in zeer slechte omstandigheden, bovendien had ze nog maar enkele dagen te leven omdat ze anders zou worden ingeslapen. Maar dulce had geluk, ze konden ze haar vrij kopen. Haar tijd daar heeft gelukkig geen nadelige gevolgen gehad. Ze houdt van mensen en andere honden en kan niet wachten tot ze nog een keer geluk heeft en iemand voor haar valt en haar een gouden mandje wil geven.(09/22)

Eindhoogte 48 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 8 september 2020
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Dulce

Dulce

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).