Gereserveerd

Duke

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
oona@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0287
10-0287
Overige
Nee

Duke is een mix reu met een geschatte geboortedatum van 2 mei 2021. Zijn verwachte eindhoogte zal ongeveer 47 cm zijn.

Nog maar zo klein en al zoveel meegemaakt. Kleine Duke weet er helaas alles van. Moederziel alleen werd hij gevonden. Ernstig verwond aan zijn snuitje. Nog maar een puppy en toch had de mens zijn weerzinwekkende kant laten zien aan dit kleintje. De dierenarts vermoed dat hij met zijn snuit in bijtend zuur is geduwd. Ook op zijn rug had hij gelijksoortige brandwonden. We hoeven niet na te denken, tuurlijk namen we dit kleintje mee naar onze foster in Portugal. Inmiddels zijn de meeste wonden geheeld alleen de littekens zijn een blijvende herinnering aan zijn helse start in dit leven. Maar Duke is zoooooo ontzettend dapper. Omringd nu door liefde heeft hij zijn verleden achter zich gelaten. Duke is gewoon een ontzettend lief en blij mannetje. Hij rent, speelt, ravot en knuffelt het liefst de hele dag. Dat laatste, is wel echt zijn grootste hobby. Duke is een sociale knul die iedereen en alles lief en leuk vind. Alle mensen zijn zijn vriend. Alleen maar een hond kan zoveel veerkracht tonen.
Lieve Duke verdiend een geweldig en liefdevol mandje.

Eindhoogte 47 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 2 mei 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Oona Kooman
E-mail: oona@animalinneed.com

Duke

Duke

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu