Doru

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2098 (M3)
50-2098 (M3)
Onherleidbare mix
Ja

Zonder pardon werd ze samen met haar zusje bij de vuilnisstort gedumpt. Daar zag een dame ineens twee kleine pupjes verloren rond lopen. Gelukkig bracht ze de twee naar onze partner opvang in Roemenië.

Daar zijn beide meisjes veilig en kunnen ze bijkomen van hun ellendige start. Lieve Doru is een lief en sociaal meisje. Ze verblijft daar met meerdere pups in een kennel. Doru kan met alle andere pups erg goed overweg. Ze is vriendelijk en speelt graag met haar kennelgenootjes. Ook word Doru erg blij van de aandacht van de vrijwilligers. Ze begroet alle mensen vol enthousiasme. Dan draait haar staartje overuren. Helaas zijn de momenten om te knuffelen maar schaars, de vrijwilligers zijn helaas te druk met alle noodzakelijke zorg. Voor Doru is het dus een droom dat ze de drukke kennels mag verruilen voor een warme mand, dat is waar dit meisje naar hunkert.

Doru is een teefje met een geschatte geboortedatum van 20 september 2023 en ze zal circa 45 centimeter groot worden.(01/24)

Eindhoogte 45 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 20 september 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Doru

Doru

77d-Tyx5ohw

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).