Dodo

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0386 (M)
50-0386 (M)
Overige
Ja

Dappere Dodo! Zo ziet hij er ook uit! Een echte knapperd. Dodo is een mix reu met een geschatte geboortedatum van 31 maart 2022 en een verwachte eindhoogte van ongeveer 50 cm.
Deze leukerd is samen met zijn zusjes in het asiel van onze partnerorganisatie in Roemenië terecht gekomen. Zwervend op een verlaten terrein zijn ze aangetroffen. Dodo heeft zijn neus wat scheef staan, hoe dat komt weten we niet maar gelukkig is hij nu veilig!
Dodo is een lief, vrolijk en sociaal mannetje naar zijn kennelgenootjes maar het contact met mensen gaat hij nog wat uit de weg.
Een leuke pup die natuurlijk nog van alles moet leren! Zindelijkheid, netjes wandelen aan de riem, loslopen en vooral samen met zijn nieuww baasje een leuke, gezellige en vertrouwde band opbouwen.(07/22)

Eindhoogte 50 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 31 maart 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Dodo

Dodo

JT9eKWqDM7A
cORPZgKgK8k
OqTuRP5oo9A

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).