Dodde

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Griekenland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 40-0356 (A)
40-0356 (A)
Overige
Ja

Dodde is samen met zijn broer Larson bij onze partnerorganisatie in Griekenland terechtgekomen. Zwervend op straat liepen ze, toen ze opgemerkt werden. Nu zitten ze veilig in de kennel, gelukkig. Ze vinden het maar vreemd dat ze nu niet meer overal heen kunnen lopen maar het is veel beter voor hun veiligheid, want de kans dat ze door andere honden gegrepen of aangereden worden is erg groot. We zoeken voor deze knapperd met zijn guitige koppie een fijne plek waar hij de tijd krijgt om te wennen aan zijn nieuwe leven. Dodde is een lieve, niet al te drukke mix reu met een geschatte geboortedatum van 6 augustus 2022 en een verwachte eindhoogte van ongeveer 42 cm.(11/22)

Eindhoogte 42 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 6 augustus 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Griekenland
Medisch
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Dodde

Dodde

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).