Diego

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2103 (M1)
50-2103 (M1)
Onherleidbare mix
Ja

Er is bijna niks zo tragisch als wanneer er een mama met haar pups bij het staatsasiel worden gebracht, wetende dat ze daar zouden gaan sterven. Gelukkig haalde onze collega partner organisatie ze daar meteen op. Nu zijn ze veilig.

Dit lieve ventje met de naam Diego is een super lief en vriendelijk mannetje. Gelukkig hebben ze niks overgehouden aan hun ellendige avontuur. Diego is een sociaal kereltje dat met alle andere honden uitstekend overweg kan. Hij speelt en ravot met zijn broertjes en zusjes, en het is leuk om te zien dat ze gewoon nog echte blije pups zijn. Diego is ook sociaal en aanhankelijk, en hij is blij als de vrijwilligers langs komen. Dan maakt zijn staartje overuren. Met de ijskoude winter voor de deur hopen we dat dit mannetje het asiel mag verlaten.

Diego is een reutje met een geschatte geboortedatum van 14 september 2023 en hij zal ongeveer 45 centimeter hoog worden. (01-24)

Update 07/24: Zoals u ziet zijn dit de puppy foto’s van Diego. Het is bijna onmogelijk voor de vrijwilligers in Roemenië om ons van iedere hond een update te sturen maar mocht u serieuze interesse in Diego hebben dan is er altijd de mogelijkheid om recente foto’s en/of filmpje op te vragen.

Eindhoogte 45 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 14 september 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Diego

Diego

iH5F7lqvzvk
D2S-lHL07H4

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).