Daisy

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Portugal
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0726
10-0726
Onherleidbare mix
Ja

Qua formaat past deze knappe lieverd, Daisy is haar naam, in echt alle woningen. Dit kleine meisje is nog geen 30 centimeter hoog namelijk. Gelukkig kwam Daisy op het pad van onze partner Gisela in Portugal en zij heeft haar vanuit het staatsasiel meegenomen naar haar eigen opvanglokatie. Daisy was met ketting en al over het hek van het staatsasiel gegooid. Letterlijk gedumpt. Het is dan ook begrijpelijk dat dit bescheiden meisje eerst eventjes de kat uit de boom kijkt voordat ze iemand vertrouwt. Maar op het moment dat het vertrouwen er is en ze weet dat iemand geen kwaad in de zin heeft, is ze aanhankelijk en speels en komt haar ware aard naar boven. Daisy is gewoonweg een ontzettend leuk en lief hondje, dat door haar eerste baasjes enorm in de steek is gelaten. Voor haar zoeken we dan ook nu een thuis waar ze voor altijd geliefd is, waar ze in alle rust mag wennen aan het leven als huishondje en waar ze zich voor de rest van haar leven veilig mag wanen.
Met andere honden gaat Daisy heel sociaal en respectvol om. Ze speelt bij de opvang volop met haar soortgenootjes en valt heel goed in de roedel. Om Daisy te laten ervaren hoe fijn het kan zijn om bij mensen te wonen, mag ze nu al enige tijd ‘s nachts in de woning van de vrijwilligers van de opvang slapen en daar geniet ze echt volop van. (en ja, soms mag ze ook op het bed, wat een feestje is dat!) Het aan de riem lopen wordt met de honden geoefend en Daisy doet dat geweldig goed. Ook is ze een paar keer meegenomen op uitjes naar het strand en een terras en ook daar kan deze dame heerlijk van genieten. We gunnen dit lieve en aanhankelijke meisje dagelijks dat soort fijne dingen en hopen dat ze gezien wordt en binnenkort mag afreizen naar haar eigen mandje.
Daisy is een gesteriliseerd mix teefje met een geboortedatum van 15 augustus 2023 en ze is 28 cm hoog.(05/24)

Eindhoogte 28 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 15 augustus 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Portugal
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Daisy

Daisy

WroLXD_rppM
0TTg4UIYoG0
BwuHFrSGcFc

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).