Corina

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2090 (M3)
50-2090 (M3)
Onherleidbare mix
Ja

Maak kennis met dit meisje genaamd Corina. Gevonden op de verlaten straten in Roemenië door een vrijwilliger van onze rescue partnerorganisatie. Gevonden met een huidinfectie op je koppie. Gelukkig ben je veilig en krijg je de juiste zorg die je nodig hebt. Door het geven van de juiste medicatie ziet je koppie er al veel beter uit. Je bent een ontzettend lief meisje dat geniet van de knuffelmomenten met de vrijwilligers. Maar je zou graag een thuis willen, een baasje die lekker met jou wil knuffelen op de bank of samen nieuwe avonturen wil beleven. Corina is er klaar voor om het koude Roemenië te verlaten, dus heb jij een plekje in je huis, maar zeker ook in je hart, reageer dan vandaag nog.

Corina is een mix teefje met een geschatte geboortedatum van 7 september 2023 en een verwachte eindhoogte van circa 40 centimeter. (1/24)

Eindhoogte 40 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 7 september 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Corina

Corina

dnWUE067FAo
f05jXW7bX2Q

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).