Colby

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2377 (M3)
50-2377 (M3)
Onherleidbare mix
Ja

Dit leuke en knappe reutje is Colby. Colby had als pup de enorme pech om aangereden te worden, maar werd toen gelukkig wel naar de opvang van onze partnerorganisatie in Roemenië gebracht. Hij had een fractuur in zijn bekken en een gebroken pootje en een operatie was absoluut nodig om dit knulletje beter te laten worden. De operatie werd met succes uitgevoerd en inmiddels is Colby gelukkig goed hersteld en klaar om te verhuizen naar een thuis waar er voor de rest van zijn leven om hem gegeven wordt. Hopelijk mag Colby zeer binnenkort gaan ontdekken hoe fijn het leven van een huishondje kan zijn. Vrijwilligers die de opvang in Roemenië bezochten, ontdekten hoe leuk, vriendelijk en aanhankelijk Colby is. Met Colby haalt men echt wel gezelligheid in huis. Naar alle soortgenootjes toe is Colby lief en respectvol.
Colby is een mix reu met een geschatte geboortedatum van 7 september 2023 en hij heeft een verwachte eindhoogte van circa 45 centimeter. (04/24)

Eindhoogte 45 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 7 september 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Colby

Colby

5HlBaaK314Y
cUMmcurWGnU
ndhGn3UtzFY

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).