Claire

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
yvonne@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0482 (M)
50-0482 (M)
Overige
Ja

Kleine Claire, door haar baasje werd ze niet gesteriliseerd en werd drachtig. Haar baasje heeft haar toen bij het treinstation in Ciulnita te Roemenië gedumpt. Hier nestelde ze zich gauw en maakte zich klaar voor haar pups. Vrijwilligers van onze partner organisatie werden erover ingelicht en kregen al gauw te horen dat er 2 pups van haar waren gestolen. Te bizar voor woorden! Claire en haar laatste pup maakten het goed en werden door vrijwilligers veilig gesteld. Claire was extra beschermend bij vreemde mensen en honden omdat haar andere pups zijn gestolen. Om deze reden is ze gescheiden van haar pup en kan ze haar trauma voorzichtig verwerken en opgaan in de roedel van het asiel. Ook met katten kan Claire goed overweg. Het zou fijn zijn als dit meisje naar een lief baasje mag verhuizen en hier alle liefde mag ontvangen die ze zo nodig heeft op dit moment.

Claire is een teefje met een geschatte geboortedatum van 19 juni 2019 en is ca 35 cm hoog.(06/22)

Eindhoogte 35 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 19 juni 2018
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Yvonne Boonstoppel

Claire

Claire

mAhsXamSvBQ
stlJHcmVS_E

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu