Buddy

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2060
50-2060
Onherleidbare mix
Ja

Zo’n drie maanden geleden werd deze knapperd liefdevol geadopteerd door een gezin, met de bedoeling dat hij daar de rest van zijn leven zou kunnen blijven. Het gezin is dol op hem, maar door omstandigheden zijn we helaas toch op zoek naar een nieuw thuis voor deze fijne jonge knul. Hij heeft bij zijn gezin de naam Buddy gekregen, en een gezellige buddy is hij zeker! Het gezin schrijft dat Buddy lief, gezellig en lekker speels is en dat laatste hoort ook echt wel bij zijn jonge leeftijd. Dit kereltje geniet van het spelen en wil daarna heerlijk een dutje doen in zijn bench, want de bench vindt hij een fijne plek om uit te rusten. ’s Nachts en zo’n drie keer per dag gaat hij op die voor hem zo veilige plek lekker slapen. Momenteel leeft hij met 4 katten in huis en hij speelt heel graag met ze. Deze knul is ook zindelijk en begint al goed te luisteren met wandelen buiten naar commando’s als “zit, blijf en meelopen”. Buddy is vrolijk naar mensen en andere dieren die hij tegen komt. Wel vindt hij buiten e.e.a. soms nog spannend, dus hij moet nog leren dat hij ook buiten ontspannen en vol vertrouwen met zijn baasje kan wandelen. Deze knappe knul heeft zich al goed ontwikkeld als fijn huisgenootje. Het huidige gezin heeft 1 op 1 training bij hen thuis voor hem ingehuurd. In huis volgt hij trouw zijn bazinnetje, want hij vindt het fijn om bij haar in de buurt te zijn. Het gezin denkt dat Buddy een fijne tuin ook bij zijn nieuwe gezin heel erg zal waarderen.
Buddy is een mix reu met een geboorte datum van 18 september 2023 en hij heeft een hoogte van 46 cm.

Eindhoogte 46 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 18 september 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Buddy

Buddy

lNj9mOYwMrE
wk41OqErMko
qpknqC_nPcc

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).