Bucifer

Kater

Kat verblijft in Nederland!

Roemenië
marion@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2313 (M3)
50-2313 (M3)
Onherleidbare mix

Mogen we u voorstellen aan de knappe kater Bucifer. Bucifer is gevonden bij een winkel waar hij iedere dag lag. De eigenaar van de winkel waarschuwde onze partner organisatie in Roemenië en deze hebben hem opgehaald. Zijn rechter achterpootje staat door een oud letsel iets scheef waardoor hij een beetje mank loopt. Helaas kan hier niets meer aan gedaan worden.
In de huiselijke opvang leert hij nu wat het leven van een huiskat inhoudt en geniet hij enorm van de geborgenheid die hij daar ervaart. Hij is een voorbeeldige, geweldig lieve aanhankelijke en sociale kater. Hij gaat goed om met de andere katten die er in de opvang zijn.

Ondanks dat Bucifer goed opgevangen wordt in huiselijke sfeer, zal het mooi zijn als deze knappe jongen naar zijn eigen familie of baasje mag verhuizen, waar hij voor de rest van zijn leven mag blijven wonen en mag genieten van een zachte warme slaapplek. Waar er met hem gespeeld en gekroeld wordt en waar hij zich veilig mag voelen.

Bucifer is een kater met een geschatte geboortedatum van 15 oktober 2019 en hij heeft een hoogte van ongeveer 25 centimeter.

Eindhoogte 25 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 15 oktober 2019
Ter adoptie

Meer informatie

Kat verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Zijn rechter achterpootje staat door een oud letsel iets scheef waardoor hij een beetje mank loopt. Helaas kan hier niets meer aan gedaan worden.
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Marion Hendriks

Bucifer

Bucifer

5QWM7rAgG8I
HABG4QvEWrc

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de kat welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren met animal in need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).