Bruno

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
lianne@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 40-0191
40-0191
Overige
Ja

Bruno, wat ben je onweerstaanbaar knap! Of niet dan? Hij is een reutje van 4 maanden oud (geschatte geboortedatum 10 mei 2021) en is nu 42 cm hoog en 11 kg zwaar. Hij groeit natuurlijk nog wel door.

Bruno vermaakt zich prima tussen de andere pups en volwassen honden in de opvang op Lesbos. Spelenderwijs krijgt hij zo een prima basis waardoor hij een goede sociale hond wordt die de hondentaal feilloos begrijpt.
De vrijwilligers zorgen ervoor dat hij goed met lieve mensen in contact komt, ook goed voor zijn hele socialisatie. Bruno is een pup die zich in het begin wat verlegen opstelt, maar geniet wel degelijk heerlijk van een lekker kriebeltje onder zijn kinnetje.
Kortom: lieve knappe Bruno verdient een warm mandje en een lieve baas met tijd die hem alles leert wat een pup te leren heeft.

Eindhoogte 50 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 10 mei 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Lianne Swinkels
E-mail: lianne@animalinneed.com

Bruno

Bruno

3xxdJzYrMow
aFdDKD0RZRc

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu