Bruna

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0991 (A)
50-0991 (A)
Overige
Ja

Heel haar leven leefde ze aan een ketting. Haar wereld was amper een paar meter groot. Meerdere malen kreeg ze pups die veel te vroeg weer van haar werden afgenomen. Dit meisje heeft alleen nog maar een leven zonder liefde gekend. Gelukkig deed de eigenaar afstand van haar, en mocht Bruna naar onze partner rescue in Roemenië. Daar mocht Bruna gewoon vrij lopen, ze was daar zo dankbaar voor. Ze volgde de vrijwilligers overal met een zacht kwispelend staartje. Bruna is ondanks alle ellende een super lief en zachtaardig meisje. Ze is sociaal naar alle andere hondje in de opvang maar Bruna heeft het wel zwaar. Ze is niet haantje de voorste dus vaak wacht ze in een hoekje want lastig zijn, dat wil ze niet. Ze wil alleen maar lief zijn. Bruna heeft wellicht niet de knapste looks en heeft ook nog eens kromme voorpootjes maar wij vinden haar echt geweldig. Ze is een aandoenlijk lief en grappig meisje wat het na alle ellende ook eens verdient om te mogen genieten van het leven en liefde.

Bruna is een gesteriliseerd teefje met een geschatte geboortedatum van 3 april 2020 en zij is circa 32 centimeter hoog.(10/22)

Eindhoogte 32 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 3 april 2020
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers
Adoptie medewerker

Bruna

Bruna

TY1LwFZBuuo

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu