Brave

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2451 (M3)
50-2451 (M3)
Onherleidbare mix
Ja

Mag ik u voorstellen aan Brave? Een ondeugend maar vreselijk lief kereltje die het heerlijk vindt om de aandacht te krijgen en als hij het niet krijgt is hij bijdehand genoeg om het “op te eisen”. Hoe slim is hij? Hij kan het goed vinden met zijn kennelgenootjes tijdens de vele stoeimomentjes die er in zijn kennel plaatsvinden en natuurlijk doet hij ook mee aan de rustmomenten. Een fijn kereltje dat nog aan het begin staat van zijn hopelijk goede leven. Hoe heerlijk is het om een jonge hond in huis te hebben en te weten dat hij uit het asiel is en kan opgroeien op een plek waar hij geliefd is en hij kan leren om een fijne huishond te worden?
Brave is op een bijzondere manier in het asiel terecht gekomen. Toen de vrijwilligers uit Nederland op bezoek waren in het asiel van Roemenië werd er via social media contact gezocht door een Roemeense vrouw en zei vertelde dat er een pup rondliep bij het treinstation. Direct na deze melding zijn ze midden in de nacht vertrokken om het pupje te zoeken en mee te nemen. De mevrouw vertelde dat de pup in een vuilnisbak lag maar bij aankomst was hij daar niet meer. Na een korte zoektocht kwam het kleine verzwakte kereltje gelukkig aanwaggelen. Direct bleek dat Brave een erg bol buikje heeft. Hij heeft namelijk een buikhernia waar hij waarschijnlijk aan geopereerd moet worden maar de dierenarts gaf aan dat hij het nog even wil aanzien. Voor hij naar Nederland komt zal de dierenarts daar nog naar kijken en beslissen of de operatie nodig is.
Brave is een reutje met een geschatte geboortedatum van 10 februari 2024 en we verwachten dat hij rond de 45 cm hoog wordt. (05/24)

Eindhoogte 45 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 10 februari 2024
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Brave

Brave

RErZocK5jf0

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).