Bram

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0767 (M)
50-0767 (M)
Overige
Ja

Knappe Bram! Met zijn mooie ogen pakt ie je helemaal in. Bram is een lieverdje. Vriendelijk en sociaal is hij. De start van zijn leventje is niet zoals het hoort. Moederziel alleen liep hij rond op een verlaten veld toen een vrijwilliger in Roemenië hem ontdekte en hem meenam. Inmiddels is Bram voorzien van zijn verplichte entingen en wil hij heel graag een eigen mandje met een baasje die hem gaat overstelpen met genegenheid en natuurlijk fijne wandelingen. Ook wil Bram graag nieuwe dingen leren.
Bram is een mix reu met een geschatte geboortedatum van 4 mei 2022 en zijn verwachte eindhoogte zal ongeveer 42 cm zijn.(09/22)

Eindhoogte 42 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 4 mei 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers

Bram

Bram

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).