Boy

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0705 (M3)
50-0705 (M3)
Onherleidbare mix
Ja

Met zijn broertjes en zusjes werd hij zonder pardon afgegeven bij onze partneropvang in Roemenië. Allerminst een ideale plek voor deze kleintjes om in op te groeien. Gelukkig zijn ze nu klaar om naar hun thuis te vertrekken.

Kleine schattige Boy is een aandoenlijk en lief jongetje. Hij zit samen met meerdere pups in een kennel en kan het met allemaal prima vinden. Hij is een sociaal en vriendelijk jongetje. Met de vrijwilligers kan Boy ook goed overweg. Hij geniet enorm als er een momentje over is en hij geknuffeld wordt, iets wat hij enorm nodig heeft. Dit schattige jongetje hoopt snel een baasje te krijgen waar hij heel veel mee mag kroelen.

Boy is een reutje met een geschatte geboortedatum van 9 september 2023 en hij zal circa 35 centimeter groot worden.(12/23)

Eindhoogte 35 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 9 september 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Boy

Boy

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).