Boy

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Griekenland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 40-0232 (L)
40-0232 (L)
Overige
Ja

Deze leukerd is Boy, een mix reu met een geschatte geboortedatum van 14 februari 2019. Zijn gewicht is 20 kg en hij is 63 cm hoog. Zoals op de foto’s te zien is, verblijft dit ventje in het asiel met uitzicht op de mooie stranden van Lesbos. Dagelijks droomt hij ervan zelf te mogen rennen en ravotten op die mooie stranden, maar helaas ziet niemand dit zachtaardige en ietwat verlegen mannetje staan. Samen met de teef in zijn kennel kan hij het goed vinden. Volwassen katten zijn ook geen probleem voor hem. Nu alleen nog die ene warme mand waar hij in alle rust mag bijkomen en de grote wereld mag ontdekken.(04/22)

Eindhoogte 63 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 14 februari 2019
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Griekenland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Geslaagd
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers
Adoptie medewerker

Boy

Boy

DlBOZaGY-5c

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu