Bonnie

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Portugal
jamie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0457
10-0457
Labrador/Retriever (mix)
Ja

De twee blonde schoonheden, Bonnie en Clyde, kwamen samen in een kennel terecht. Deze broers snapten er maar weinig van en gelukkig konden ze samen de kennel omruilen voor een plekje in onze opvang. Clyde is inmiddels geadopteerd en Bonnie is helaas achtergebleven. Hoewel hun naam wellicht anders doet vermoeden is Bonnie ongelofelijk lief en grappig.
Bij ons in de opvang heeft Bonnie zich ontpopt toch een echt kroelkont, hij komt graag bij je voor een aai en een kroel. Ook speelt hij graag met de andere honden in de opvang. Vrolijk drentelt hij door de opvang heen en zodra hij de kans krijgt komt hij eventjes hallo zeggen. Nieuwsgierig als Bonnie is, snuffelt hij alles af om zo de wereld te ontdekken. We zien in Bonnie een enthousiaste knul met de wil om een hoop te leren!
Dit vrolijke mannetje verdient het zo om een eigen thuis te krijgen, een eigen mandje en een eigen baasje om onvoorwaardelijk van te houden!

Bonnie is een gecastreerde labrador mix reu geboren op 7 juli 2020. Hij heeft een geschatte schofthoogte van 50cm.

Eindhoogte 50 cm
Ras Labrador/Retriever (mix)
Urgentie Niet
Geboorte 7 juli 2020
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Portugal
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Geslaagd
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Jamie Pinkney
Adoptie medewerker

Bonnie

Bonnie

dWRdhUw6Moo
q_dljelyNvw
WehU21rS1bU

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu