Bodo

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1601 (M3)
50-1601 (M3)
Onherleidbare mix
Ja

Maak kennis met Bodo, de enthousiaste, lieve en blije puber die klaar is om de wereld te veroveren. Dit mannetje wacht geduldig in onze opvang in Roemenië tot hij naar Nederland mag vertrekken.

Bodo is een echt “blij ei” met een aanstekelijke vreugde voor het leven. Zijn jeugdige energie en enthousiasme zijn onmiskenbaar. Hij houdt ervan om te spelen, te rennen en te ontdekken. Met zijn levendige persoonlijkheid brengt hij vreugde en glimlachen waar hij ook gaat.

Op deze jonge leeftijd is Bodo nog steeds een pup met een wereld vol avonturen voor zich. Hij is leergierig en staat open voor nieuwe ervaringen. Met de juiste begeleiding en training zal Bodo uitgroeien tot een fantastische metgezel die je leven verrijkt.

Bodo is niet alleen enthousiast, maar ook ontzettend lief. Hij verlangt naar genegenheid en aandacht, en hij zal je hart veroveren met zijn speelse en aanhankelijke karakter. Hij kan niet wachten om zijn liefde en vrolijkheid te delen met een speciaal iemand in Nederland.

Bodo is een gecastreerde reu met een geschatte geboortedatum van 6 januari 2023. Hij zal circa 50 centimeter hoog worden(07/23)

Eindhoogte 50 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 6 januari 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Bodo

Bodo

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).