Bobbie

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
Jamie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 30-0126
30-0126
Overige
Ja

Bobbie van net een jaar oud (geschatte geboortedatum is 6 november 2020) is een lieve en al heel goed luisterende mix reu van zo’n 55 cm hoog. Hij is het leven in Nederland al goed gewend en is ontspannen genoeg om daar volop van te genieten. Hij houdt erg van wandelen en bewegen, is ook bijvoorbeeld erg gek op spelen met een bal of met een touw, maar met het commando “genoeg” weet hij ook weer prima van ophouden. Bobbie vindt ook heel erg goed zijn rust, op een lekker kussen en ook in de bench. Daarin slaapt hij ’s nachts. Hij kan daarin nu ook al goed alleen blijven, al zal dat op zijn nieuwe adres natuurlijk wel weer rustig vanuit het opgebouwde vertrouwen moeten worden opgebouwd. Bobbie speelt ook graag met andere honden. Hij is op het moment wel wat selectief met wie het klikt. De puberteit waarin hij nu zit, speelt daarin wel een rol. Als jonge energieke nog niet gecastreerde knul is hij merkbaar wat onzeker over zijn positie en kan hij wat steun en begeleiding van zijn nieuwe baas goed gebruiken. Ook zal dat waarschijnlijk helpen bij het nu beschermende gedrag rond zijn eten. Bobbie is heel erg goed trainbaar, is een heel fijne baasgerichte hond die dingen snel leert, dus dat is een prima uitgangspunt om verder met deze knul aan de slag te gaan. Qua woonomgeving denken we voor attente en energieke Bobbie eerder aan een rustiger woonomgeving dan de stad. En hoewel Bobbie kinderen erg leuk vindt en er lief mee omgaat, is het met het oog op dat hij nog ontspannen moet leren omgaan met eten, niet verstandig hem bij kinderen te plaatsen.

Eindhoogte 55 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 6 november 2020
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Curacao
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Jamie
E-mail: Jamie@animalinneed.com

Bobbie

Bobbie

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu