Blue

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Griekenland
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 40-0318 (E)
40-0318 (E)
Onherleidbare mix
Ja

Ineens was ze er… in een afgelegen bergdorpje in het onbekende afgelegen Griekenland. Haar ogen gaven haar de naam Blue. Ze was toen nog een pup en ondanks dat ze werkelijk prachtig is, nam niemand haar mee.

Inmiddels woont deze enorme lieverd al jaren op straat. Ze word door de dorpsbewoners getolereerd want tja Blue is enorm lief. Bij de basisschool is ze in de pauzes in de hoop dat de kinderen in al hun onschuld haar wel een knuffel of een aaitje geven. Want Blue houdt van mensen, speciaal van kinderen. Ze slaapt aan de rand van het dorp waar sommige bewoners wat voer geven. Bij een fontein waar ze drinken kan. Blue wacht daar al jaren…
Blue is een sociale enorme aanhankelijke lieve dame en Blue droomt al jaren van een baasje. Toen de vrijwilligers op bezoek waren waande ze zich even de meest gelukkige hond op aarde. Puur omdat er een uurtje aandacht, liefde en knuffels waren. Het was voor de vrijwilligers ook zwaar om haar achter te laten. We hopen ook enorm dat er iemand voor dit betoverend mooie en lieve meisje valt.

Blue is een gesteriliseerde teef met een geschatte geboortedatum van 18 oktober 2020 en ze is circa 52 centimeter hoog.(10/22)

Eindhoogte 52 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 18 oktober 2020
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Griekenland
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Blue

Blue

B_y7z6Cw_qU
H7A-f-6kjKM
iUG73VAc8Cc

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).