Blacky

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
esther@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0267(M)
50-0267(M)
Overige
Ja

Soms heb je van die uitzonderingen! Blacky is er daar één van. Kalm en wijs bekijkt hij alles om zich heen. Hij is vriendelijk naar alle mensen en de andere honden. Dit alles ondanks zijn rottige start van het leven. Geboren worden op een verkeerde plek bij een verkeerde baas. Moederziel alleen is hij gevonden door de vrijwilligers van onze partnerorganisatie in Roemenië. Inmiddels kan hij niet wachten tot ook hij mag afreizen naar zijn gouden mandje. Een gouden mandje inderdaad! Want dat verdient deze topper.
Blacky is een mix reu met een geschatte geboortedatum van 16 oktober 2021 en de verwachting is dat hij ongeveer 45 cm hoog zal worden.(08/22)

Eindhoogte 45 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 16 oktober 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Esther van Rossum

Blacky

Blacky

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu