Berlin

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1800 (M3)
50-1800 (M3)
Onherleidbare mix
Ja

Ontmoet lieve Berlin, een sociale en vriendelijke reu die geboren is rond 1 juni 2023, met een geschatte volwassen hoogte van ongeveer 50 centimeter. Bij een angstaanjagende brand werden vier schattige pups ontdekt. Gelukkig bood een dappere brandweerman aan om de zorg op zich te nemen, totdat deze viervoetige schatjes groot genoeg zouden zijn om veilig in het asiel te kunnen vertoeven. Momenteel bevindt Berlin zich in het asiel in Roemenië, waar hij wacht op de perfecte metgezel die hem het liefdevolle thuis zal geven dat hij verdient.  Berlin wordt helemaal blij als hij de vrijwilligers aan ziet komen maar blijft keurig staan springen achter een hekje waar hij met alle gemak overheen kan springen als hij dat zou willen. Hij is lief, leuk, sociaal maar de kans is groot dat deze leuke kerel nooit het asiel mag verlaten als hij straks het aandoenlijke van een pup verliest. Dit zou zo jammer zijn want het is een erg leuk ventje.(10/23)

 

 

Eindhoogte 50 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 1 juni 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Berlin

Berlin

6a4Tl4odNQw

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).