Bentley

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 40-0382
40-0382
Onherleidbare mix
Ja

Voor de leuke en knappe knul Bentley zijn we op zoek naar een nieuw thuis. Wegens gewijzigde omstandigheden thuis hebben de huidige baasjes besloten dat het voor de nog jonge Bentley fijner zal zijn om naar een nieuw gezin of baasje te mogen gaan, waar hij de aandacht krijgt die hij verdient. Hij is nu te veel alleen en dat vinden zij geen fijne situatie voor hem. Hij is dan ook dolblij als ze thuiskomen en van een wandeling en buitenspelen geniet hij volop. Zij adopteerden Bentley een jaar geleden als pup via onze organisatie en hij heeft zich bij hen ontpopt tot een geweldig lieve huisgenoot.
Volgens zijn huidige gezin is Bentley een speelse, aanhankelijke en waakzame hond. Bentley is beste maatjes met de kinderen van het gezin en gaat in het algemeen goed om met kinderen. Er moet daarbij wel rekening gehouden worden met zijn formaat, want deze knul heeft niet door dat hij best groot is vergeleken met een kindje. Buiten gaat hij grotere honden liefst uit de weg, hij trekt dan wat aan de riem om met een boogje om de andere hond heen te kunnen lopen. Ook is hij wat beschermend als hun zoontje buiten mee wandelt. Bij het huidige gezin is Bentley een fijne huisgenoot, die ook heerlijk rustig kan liggen dommelen. Hij is momenteel gewend dat hij ’s avonds in zijn bench gaat om te slapen. Bentley is een superslimme hond, geven zijn baasje aan en hij weet inmiddels hoe hij een deur open doet en heeft ook ontdekt hoe hij het schuifslot van de poortdeur van de tuin open kan doen. Als die op slot is, is er uiteraard niets aan de hand, maar het geeft aan dat deze slimme kerel een avonturier is.
Daarnaast is hij vooral een grote knuffel en ligt hij het liefst op je schoot. Dat hij bepaald geen schoothondformaat heeft houdt hem zeker niet tegen om te denken dat hij er een is! Bentley is nu bijna 1,5 jaar en hij verdient echt een baasje die meer tijd voor hem heeft. Zijn huidige baasjes denken dat hij het waarschijnlijk ook erg leuk zou vinden om naar een hondencursus te gaan.
Verder vindt Bentley autorijden geen probleem en vindt hij het fijn om mee op stap te gaan. Zijn huidige gezin heeft ook geprobeerd hem mee te nemen in een fietskarretje, maar dan voelt hij zich niet prettig geven ze aan.
Eigenschappen die het gezin benoemt zijn: lief en betrouwbaar, beschermend voor het gezin, een grote knuffel en een gevoelige hond. Bentley is zoals gezegd een beetje waaks en als er bezoek komt wil hij even snuffelen en dan is het ok en is hij rustig. Bent u op zoek naar een nog jonge en leerzame hond met een hart van goud, dan zou Bentley zo maar eens de perfecte hond voor u kunnen zijn. Voor Bentley is het geweldig fijn als hij over een tuin kan beschikken, waar hij naar hartelust kan rondscharrelen, spelen of heerlijk op een tuinbank liggen.
Bentley is een mix reu met een geboortedatum van 1 oktober 2022 en een geschatte hoogte van 55 – 60 cm. Bentley is nog niet gecastreerd, maar dat wordt onder beheer van het huidige gezin nog gedaan.

Eindhoogte 60 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 1 oktober 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Nederland
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Bentley

Bentley

dIfc4ZmPV6s
bz40iPFNhxo
rb_gUrujVf4

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).