Benji

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1145 (M)
50-1145 (M)
Overige
Ja

Al zeven jaar wacht deze knul op zijn moment om het asiel te verlaten. Al zeven jaar…we kunnen het bijna niet bevatten. Hij kwam als pup van drie maanden oud in het asiel, hij heeft zoveel honden zien vertrekken. Zijn broertjes en zusjes…ze werden allemaal gekozen. Maar Benji niet…Benji bleef achter. De vrijwilligers zien zo langzaam de lust in het leven bij Benji verdwijnen. Benji heeft nog nooit een baas gehad die hem zijn hond noemde. Nog nooit een warme mand, nog nooit een veilige nacht, nog nooit op een bank naast zijn baasje… wat gunnen we dat deze knul. Vooral na zoveel jaren wachten verdient deze knul dat. Benji is een vriendelijke ietwat verlegen knul. Hij kan met alle honden prima overweg, hij probeert nooit in de weg te lopen. Zo overleefd hij al zeven jaar.

Benji is een gecastreerd reutje met een geschatte geboortedatum van 5 december 2015 en hij is circa 43 centimeter hoog. (12/22)

Eindhoogte 43 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 5 december 2015
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers
Adoptie medewerker

Benji

Benji

-vuoFoBo6SA

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu