Gereserveerd

Benji

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
oona@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0322
10-0322
Overige
Nee

Lieve Benji,

Wat ben jij een ongelooflijk knap mannetje. Geboren in Portugal en daarna samen met je moeder, broers en zussen in het asiel. Voor een pupje als jij is dit niet makkelijk geweest. Je bent namelijk gek op aandacht, knuffelen, spelen en ravotten. Zo ontzettend tevreden en dankbaar naar alle mensen. Toen jij je reis naar Nederland mocht maken heb je je hier ontzettend snel aangepast aan het leven in een warm huisje. Een plek met een andere hond en kat maar ook hierin liet je zien dat je dit alleen maar gezellig vind. Je bent een echte allemansvriend, als iemand lief is voor jou ben jij lief voor hem. Ondanks dat je pas zeven maanden bent heb je al zo goed in de gaten hoe alles werkt, je kijkt even de kat uit de boom maar ontdooid al snel als je ziet dat alles goed is. Lieve Benji, nu is het tijd om jou liefde te kunnen delen met een eigen baasje!

Dit stoere ventje is samen met zijn familie in het staatsasiel terecht gekomen. Het leven in het asiel was loodzwaar voor Benji en gelukkig kreeg de hele familie een fijn plekje bij een foster in Portugal. In huis leefde Benji weer helemaal op, hij kon weer pup zijn! Lieve Benji is een zachtaardig en bescheiden vriendje. Hij vind het absoluut heerlijk om te knuffelen maar wacht bescheiden zijn beurt af. Op respectvolle wijze zoekt hij mensen op om heerlijk tegen ze aan te kruipen. Benji is een vriendelijk, sociaal en gaat met zijn soortgenoten prima om. Ook kinderen en katten is voor Benji geen enkel probleem.

Benji is een reutje met een geschatte eind hoogte van circa 50 centimeter en met een geschatte geboortedatum van 1 april 2021

Eindhoogte 50 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 1 april 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Oona Kooman
E-mail: oona@animalinneed.com

Benji

Benji

fYJzy-ZmoL8
onXknuJD2zA
QRrmfG2yu-A

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu