Bella

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
adoptie@animalinneed.com
Urgent
Registratie nummer: 50-0867 (M)
50-0867 (M)
Overige
Ja

Graag stellen we u voor aan Bella. Een lief klein teefje die jammer genoeg zoals nog vele soortgenoten in het asiel terecht is gekomen. Ze is onwijs mooi, lief en heeft een leuk handzaam formaatje. Ze weegt momenteel nog maar 8 kg en zoveel zal ze niet meer groeien. De vrijwilligers van onze partner organisatie in Roemenië informeerden ons dat Bella helaas dubbel pech had. Ze liet heel voorzichtig en bescheiden merken dat ze pijn had en zodoende zijn ze met haar naar de dierenarts gegaan. Hieruit bleek dat Bella HD had in beide heupen en een breukje aan haar poot. Dit moest geopereerd worden en die operatie heeft inmiddels plaatsgevonden. De rust die ze moet nemen is in het asiel een uitdaging maar we hopen daarom dat ze gauw mag vertrekken naar een liefdevol huis waar ze in alle rust met een zacht en warme omgeving kan revalideren en haar wandelingen voorzichtig mag oppakken. Voor Bella is het relevant dat ze een plekje krijgt waar ze niet verplicht is om trap te lopen.

Bella is een teefje met een geschatte geboortedatum van 22 januari 2022 en haar eindhoogte is 35 centimeter hoog. (09/22)

Eindhoogte 35 cm
Ras Overige
Urgentie Urgent
Geboorte 22 januari 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Nog niet gekoppeld

Bella

Bella

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).