Bekki

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1150 (M2)
50-1150 (M2)
Onherleidbare mix
Ja

Update 06/24: Soms is er een hond die je hart direct binnenkomt! En dat is Bekki. Ze is niet echt fotogeniek maar ze is echt een geweldige leuke en ook knappe dame! Zodra je het asiel binnenkomt staat ze bij je en als ze de kans krijgt “eist” ze op een vriendelijke en niet opdringerige manier de aandacht op. Ze ligt goed in de roedel en is vriendelijk aanwezig! Deze verschrikkelijk leuke dame zou zo graag een eigen baasje willen? En wij willen dat voor haar en u ook?

Wat is Bekki mooi geworden! Broodmager en zwak kwam ze bij onze partnerorganisatie in Roemenië aan na een armzalig leven als ketting hond. Met extra voer, liefde en vrijheid is ze helemaal opgebloeid! Ze is lief en sociaal en houdt van een fijne kroelbeurt. Wat zou het toch fijn zijn als iemand haar een warm thuis kan bieden.
Bekki is een gesteriliseerd mix teefje met een geschatte geboortedatum van 1 december 2018 en ze is ongeveer 40 cm hoog.(12/22)

Eindhoogte 40 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 1 december 2018
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Bekki

Bekki

xNFftFe3PJ4
cuXAhv3T2VM
fGusZs3hZY0

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).