Babs

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Spanje
claudia@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 20-0555
20-0555
Herder (mix)
Ja

Babs is een prachtige Herder mix teef van 55 cm hoog. Haar geschatte geboortedatum is 4 oktober 2017. Babs kan in het begin wat verlegen zijn naar onbekende mensen en in het begin waarschijnlijk naar ze willen blaffen. Waar Babs wat moeite mee heeft zijn dominante honden, dan laat ze zich ondersneeuwen. Met stabiele honden doet ze het een stuk beter. Met de reu in haar kennel gaat ze goed om.

Babs beseft nog niet altijd dat ze veilig is en dat er mensen zijn die ze kan vertrouwen. Als je Babs de tijd gunt komt ze met een lage kwispel naar je toe om je te begroeten. Babs zoekt een baasje die haar de tijd geeft om dingen op haar tempo te doen. (10/21)

Eindhoogte 55 cm
Ras Herder (mix)
Urgentie Niet
Geboorte 4 oktober 2017
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Informatie over Ras Herders zijn over het algemeen geen beginnershonden. Om deze reden plaatsen we herdershonden alleen bij een consequente baas met ervaring.
Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Spanje
Verblijft in: Spanje
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Claudia Knoop

Babs

Babs

YL0mwzKjp9k
sO_QF-er8PE
631RyDNk0eY?feature=share

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu