Babs

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Spanje
Niet
Registratie nummer: 20-0555
20-0555
Herder (mix)
Ja

Babs is een prachtige Herder teef van 55 cm hoog. Haar geschatte geboortedatum is 4 oktober 2017. Babs beseft nog niet dat ze veilig is en dat de mensen die haar kennel betreden, mensen zijn die ze kan vertrouwen. Babs komt nog niet uit zichzelf naar je toe. Omdat ze er nog maar pas is kan dit ook komen doordat ze moet wennen aan het asiel leven. Ze heeft tijd nodig om te acclimatiseren en we zien vaak dat een hond nadat ze gewend zijn, dan als een blad aan een boom kan omdraaien en ze enthousiast bij je komen. Laten we hopen dat dit ook met Babs gebeurd!  Met de reu in haar kennel gaat ze goed om. (10/21)

Eindhoogte 55 cm
Ras Herder (mix)
Urgentie Niet
Geboorte 4 oktober 2017
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Informatie over Ras Herders zijn over het algemeen geen beginnershonden. Om deze reden plaatsen we herdershonden alleen bij een consequente baas met ervaring.
Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Spanje
Verblijft in: Spanje
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Nog niet gekoppeld

Babs

Babs

YL0mwzKjp9k
sO_QF-er8PE

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu