Athena

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Portugal
adoptie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0435
10-0435
Overige
Ja

Dit geweldig Leuke meisje heet Athena. Lieve Athena is helaas samen met haar broertjes en zusjes in het staatsasiel beland. Een plek waar geen enkele pup zou moeten zijn. Alle kleintjes waren enorm onder de indruk en het was voor onze vrijwilligers schrijnend om de kleintjes weggedoken te zien in de kennel. Ze besloten meteen om ze allemaal mee te nemen naar onze foster in Portugal. Daar bloeit Athena helemaal op. Ze vult haar dagen door lekker samen met haar broertjes en zusjes in spelen en te chillen In het zonnetje. Athena kan met al haar soortgenoten uitstekend overweg. Athena is ook een meisje wat enorm geniet van menselijke aandacht. Heerlijk knuffelen met de vrijwilligers, Athena vind dat werkelijk heerlijk! Athena is een lief, sociaal en open pupje, zo als een pup hoort te zijn. Dit meisje is klaar voor de volgende stap in haar leventje, een eigen baasje te hebben.

Athena is een teefje met een geschatte geboortedatum van 9 oktober 2021 en met een verwachte eind hoogte van circa 55 centimeter.

Eindhoogte 55 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 9 oktober 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Portugal
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Nog niet gekoppeld

Athena

Athena

m3MSxQVa6O4
RbQczeWMnIc

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu