Andy

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1913 (M3)
50-1913 (M3)
Onherleidbare mix
Ja

Ach arme Andy! Je ziet dat hij helemaal beduusd is en nog niet helemaal begrijpt wat hem is overkomen. Begin november is hij door een vrijwilliger van onze partneropvang in Roemenië meegenomen toen Andy langs een drukke weg liep waar geen huis te bekennen was. Andy is een lieverd die nog even moet bijkomen van alle dingen die in zijn korte leventje zijn gebeurd. Natuurlijk zal hij in zijn nieuwe thuis ook tijd nodig hebben om te wennen, want alles is nieuw voor deze kleine knappe knul. We zoeken voor deze knapperd een baasje die hem lekker wil verwennen met aandacht, knuffels en fijne wandelingen. Eind november zal deze lieverd het asiel mogen verruilen voor een warme mand.

Andy is een mix reutje met een geschatte geboortedatum van 6 augustus 2023 en heeft een verwachte eindhoogte van ongeveer 45 cm. (11/23)

Eindhoogte 45 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 6 augustus 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Andy

Andy

V_uUkr831GM
eckOXQd7LRg

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).