Amira

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1321 (M2)
50-1321 (M2)
Onherleidbare mix
Ja

Lieve Amira, een klein meisje die hulpeloos en alleen, drachtig over straat zwierf. Toen het zover leek te zijn dat ze zou gaan bevallen heeft ze een veilig plekje gezocht. Op dat moment vond ze een soortgenoot die in hetzelfde schuitje zat. Ze hadden steun aan elkaar en bevielen samen. Toch wel een mooi en bijzonder verhaal. Samen hebben ze de zorg van de kleintjes onwijs goed gedaan totdat ze vrijwilligers van het asiel troffen en de hele familie liet zich probleemloos meenemen. In het asiel vindt Amira het leven zwaar, ze vindt het tussen alle andere honden erg moeilijk zich staande te houden. Lieve Amira is een meisje dat nog maar weinig liefde heeft gekend. Daarom vindt ze het contact met vreemden een beetje spannend en kijkt wel de kat uit de boom. We hopen dat er iemand is die dit meisje in alle rust de kans wil geven om te leren dat het leven ook mooi en vol liefde kan zijn. Ze verdient dit.

Amira is een teefje met een geschatte geboortedatum van 1 februari 2018 en zij is ongeveer 35 centimeter hoog. (02-23)

Eindhoogte 35 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 1 februari 2018
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Amira

Amira

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).