Alice

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Urgent
Registratie nummer: 50-0642 (M2)
50-0642 (M2)
Overige
Nee

Zoekt u een lieve, sociale, vriendelijke hond, dan is Alice de juiste hond voor u.
Deze prachtige dame Alice en zus Celia kwamen ons vriendelijk begroeten tijdens een bezoek in hun kennel. We kunnen het beter een enorme boomgaard noemen. U kunt zich inbeelden dat dit vooral een groot stuk grond is en langzaam aan kwam moeder Rosita, de zussen Pippa, Lally en broer Luky zich ook melden. Een sociale familie. Rosita moest helaas eenzaam en alleen bevallen van haar kleintjes in een verlaten berggebied. Maar desondanks wist iemand ze op te merken. Moeder Rosita die er compleet alleen voor stond, liet de hulp toe en de hele familie ging met de vrijwilligers van onze partner organisatie in Roemenië mee. Enigszins veilig konden hier de kleintjes veilig opgroeien met de zorg van de stichting. Helaas is er tot noch toe geen 1 van deze hele familie geadopteerd, maar het bijzondere is wel te zien dat ze telkens even elkaar opzoeken tussen de vele soortgenoten.
Alice is lief, zachtaardig, sociaal en respectvol met mens en dier. Helemaal toen er een snoepje bij kwam kijken was ze niet meer bij je weg te slaan en volgde ze ons trouw waar we ook maar heen gingen, een enorme lieverd die wij heel graag in een mooi huishouden zouden willen zien met alle liefde die Alice verdient.

Alice is een teef met een geschatte geboortedatum van 6 februari 2021 en ze is ongeveer 55 centimeter hoog. (08/22)

Eindhoogte 55 cm
Ras Overige
Urgentie Urgent
Geboorte 6 februari 2021
Ter adoptie Nee

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Alice

Alice

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).