Adina

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2111 (M3)
50-2111 (M3)
Onherleidbare mix
Ja

Update: 04/24:  Ook dit ontzettende lieve meisje is bezocht door de vrijwilligers uit Nederland toen ze daar op bezoek waren.  Dit mooie meisje was zo blij met wat aandacht. Helaas is er daar normaal maar weinig tijd voor.  Voor haar zou het heel fijn zijn als er een baasje komt die haar een liefdevol huis kan bieden.

Dit knappe pupje Adina is samen met haar al even knappe broertjes en zusje samen met hun mama gevonden op een terrein en beland in de opvang van onze partnerorganisatie in Roemenië. Gelukkig waren de kleine pups en hun moeder van de straat gered en in veiligheid, maar een overvol asiel is geen fijne plek voor een jong hondje om op te groeien, zeker niet in de wintermaanden. De winter is bar en boos in Roemenië en eigenlijk zouden alle honden van een warm thuis moeten kunnen genieten, maar vooral voor de kleine pups is het zwaar. Adina is net als haar broertjes en zusje helemaal klaar voor de reis naar een eigen huisje. Een reis die ze hopelijk mag maken, naar een thuis waar zij in alle veiligheid kan gaan genieten van een leven als huishondje en alles mag gaan leren wat een pup zoal te leren heeft. Adina is een leuk en mooi hondje en ze gaat heel goed om met haar soortgenootjes. Ook geniet ze van de aandacht van de vrijwilligers en de verzorgers in de opvang in Roemenië. Het zou enorm fijn zijn als ook dit lieve meisje binnenkort naar haar eigen baasje(s) mag verhuizen bij wie ze voor de rest van haar leven mag blijven.
Adina is een teefje met een geschatte geboortedatum van 12 oktober 2023 en een verwachte eindhoogte van 43 centimeter. (01/24)

Eindhoogte 43 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 12 oktober 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Adina

Adina

9DsusO_PMFk
O_gJI6kUp8M

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).