nldaendees

AnimalinNeed

RoBHooglandSinds 1988 schrijft Rob Hoogland zijn populaire column op pagina 3 van De Telegraaf, tegenwoordig zelfs dagelijks. Af en toe maakt hij ook reportages voor deze krant. Zo interviewde hij Pedro Koekebakker voor een paginagroot verhaal over diens verrichtingen voor ons asiel in La Linea en de Second Chance Foundation Nederland.

Rob Hoogland (Alkmaar, 1950) is een groot dierenliefhebber en inmiddels ook de baas van een hond die in La Linea werd opgevangen nadat zij, acht maanden oud, vastgebonden aan een paal was aangetroffen in het nabijgelegen Algeciras. Zij is een blonde bastaard, circa vijftig procent Spaanse waterhond. Rob noemde haar Bavink, naar de kunstschilder in 'De Uitvreter' en 'Titaantjes' van Nescio.

“Mijn hart brak toen mijn vrouw Willy en ik die geweldige Pedro in het asiel in La Linea bezochten”, vertelt Rob Hoogland. “De honden werden uiteraard fantastisch verzorgd, maar ik besefte dat zij pas echt gered zouden zijn als zij een nieuwe baas zouden vinden. Daar wil ik graag mijn steun aan verlenen.”

Deel via facebook

Submit to Facebook

Ik zal me even introduceren, mijn naam is Brigitte Nijman en ik ben zangeres/ musical actrice, heb in verschillende musical producties gestaan en ook singles en een EP uitgebracht afgelopen jaar. Mocht je iets over me willen weten, kun je dat vinden op mijn website www.brigittenijman.nl.

Maar het werk is nu evBrigitte Nijmanen niet belangrijk want naast mijn werk ben ik een ontzettende dierenliefhebber, met een voorkeur voor honden.

Ruim anderhalf jaar geleden, was ik op zoek naar een hondje , een vriendje of vriendinnetje voor mijn hondje Moosje. Via facebook ben ik in contact gekomen met “Animal in Need”. Elke avond keek ik op de facebook pagina en op de website of er een hondje bij stond. Natuurlijk kwamen er veel langs, ieder met een eigen verhaal, want wat is dat erg in Spanje hoe ze met honden omgaan. Na een tijdje thuis gezeurd te hebben, zag mijn man Robert het ook zitten en toen zagen we op de facebook pagina van “Animal in Need” Sumi staan, een kleine witte Maltezer. We waren op slag verliefd. Via via kwam ik in contact met Diana Bloemsma (gastgezin van Sumi) en gelukkig belde er tijdens het aangename gesprek met Diana een andere geïnteresseerde af. Wij mochten meteen komen kijken en uiteraard zat Sumi binnen 1 uur achterin de auto naar huis. Sumi heet inmiddels Sammie en is een geweldig hondje.

Ik ben toen ook Peter Koekebakker gaan volgen op facebook. Ik had vroeger nooit een idool, maar sinds ik Peter volg, heb ik een idool! Wat een held en wat een geweldige reddingsacties en werkzaamheden worden er verricht bij “Animal in Need” onder leiding van Peter en uiteraard zijn hardwerkende vrijwilligers.

Het is mij ook opgevallen dat tijdens de “Dogs for dogs Beachwalk” vorig jaar alle honden zo verschrikkelijk lief waren, die allemaal bij “Animal in Need” vandaan komen. Dat zegt mij dan ook veel over de stichting, een stichting met veel liefde!

Ik volg “ SCFN/ Animal in Need” nu al een aantal jaar en ik ben verliefd op deze stichting! Daarom vind ik het fantastisch dat ik gevraagd ben als ambassadeur voor de Stichting SCFN /“Animal in Need”. Ik hoop de komende jaren mijn steentje te kunnen en mogen bijdragen!! Ik voel me zeer vereerd en trots!

Deel via facebook

Submit to Facebook

Donateur worden !

hondenachterrralie

Het is onmogelijk om de honden te helpen zonder de grote groep vrijwilligers in Nederland en Spanje. Word donateur.

Help Campito verbouwen