1

Na jarenlang geweldige steun is onlangs onze voersponsor gestopt. We zijn hem zo ontzettend dankbaar voor de zovele duizenden kilo’s voer die hij al die jaren belangeloos heeft gedoneerd. Maar we staan nu wel voor een enorme uitdaging. Iedere dag staat het team in Spanje voor de enorme klus om voor alle dieren te zorgen. Uiteraard hoort daarbij dat alle onze honden en katten iedere dag te eten moeten hebben. Daarom zijn we op zoek naar lieve donateurs die ons bij deze uitdaging willen helpen, we zijn dus op zoek naar voervrienden!

Voor een bedrag van € 12,- per maand kunnen wij één hond of kat een maand lang te eten geven. U kunt dit bedrag zelf overmaken of automatisch af laten schrijven van uw bankrekening. Uiteraard mag u ook voor meerdere dieren voervriend worden. Als dank voor uw steun ontvangt u een voervrienden certificaat. Dit om u te laten zien hoe belangrijk uw bijdrage voor onze dieren is.

Behalve dat het natuurlijk leuk is om zelf een voervriend te zijn, is het ook een fantastisch mooi cadeau om aan iemand te geven. Of een leuk idee om bijvoorbeeld samen met collega’s, school of met uw vereniging voervriend te worden. Uw financiële hulp betekent voor de dieren in het asiel hoop op een beter leven.