Vali (nu Lío)

Spread the love

Op zaterdag 20 januari 2024 heb ik mijn lieve en speelse nieuwe vriendje Vali (nu Lío) opgehaald in Oldenzaal.

Toen ik hem voorbij zag komen op verhuisdieren.nl was ik opslag verliefd op kleine Lío. Hij werd daar omschreven als ‘een vrolijk
mannetje waar iedereen blij van wordt’ en niets is minder waar!

Na ophalen heeft hij de eerste 20 minuten in de auto hard gemauwd, wat goed te begrijpen is, want wat een reis heeft hij samen met de andere hondjes en katjes af moeten leggen. Ik was dan ook bang dat hij zodra we thuis waren gelijk onder de bank ging schuilen en hier de eerste dagen niet meer onder vandaan zou komen. Maar nee hoor, Lío was alles behalve schichtig en heeft zijn nieuwe huisje kamer voor kamer aandachtig bestudeerd. Ook zijn speeltjes, voer-/drink-/kattenbak en krabpalen wist hij snel te vinden. In de avond kwam hij heerlijk op schoot liggen en genoot hij van zijn welverdiende rust en knuffels.

Ik vond het spannend om een beestje uit het buitenland te adopteren, omdat je nooit zeker weet wat je in huis haalt en wat zo’n lange reis
met hem/haar doet. Gelukkig kon ik het niet beter hebben getroffen met Lío. Ik beveel Animal in Need daarom zeker aan! De communicatie was goed en het is klaarblijkelijk dat de vrijwilligers er alles voor over hebben om voor zoveel mogelijk beestjes een fijn en warm huisje te
vinden.

Groetjes, Rosemarie van Lío

     

Meer berichten
Simba (nu Rumi)
In augustus heb ik mijn mooie, rooie katje opgehaald bij Hilda in Dordrecht. Rumi (voorheen Simba) is echt zo lief en gezellig. Ik had me…
Sofy (nu Sofie)
Op 30 september 2023 komt Sofie als eerste uit de bus uit Roemenië, die vanuit het asiel daar continu is door gereden naar Eindhoven. In…
Vegaz
Vegas, wij hebben haar Vegaz genoemd. Zoveel namen kwamen langs, ellenlange lijstjes met namen gemaakt, maar geen 1 ervan kon ik onthouden als de naam…
Mono
Beste lezer, Vorige week zaterdag 11 november hebben wij in Bladel Mono opgehaald. Het was liefde op het eerste gezicht, we werden met zeer veel…
Firi (nu Ollie)
Hoi Happy Homes! Onze lieve Ollie (voorheen Firi), een pup van vijf maanden uit Roemenië, is nog krap een week bij ons en ze heeft…
Irina
Even een berichtje van Irina (nu Pip) Een jaar geleden kwam ze bij mij als een zielig hoopje hond van 4 kg. En nu is…
Nora (nu Billie)
Ze woont nu in Hellevoetsluis met Moos. Ook een Roemeens hondje. Ze heeft de hele weg naar huis geslapen. Diepe zucht af en toe. Eenmaal…
Crina (nu Callisto)
Beste Animal in Need, Hierbij het verhaal van onze Crina nu Callisto na twee weken bij ons Callisto (crina) kwam zwaar hevig in shock uit…
Roos (nu Luna)
Goeie dag, Wij hebben Roos nu genaamd Luna geadopteerd. Ik vond haar op jullie site en was gelijk verliefd. Toen wij goedgekeurd waren, mochten wij…
Fendi
Wat zijn wij blij met onze Fendi, een knappe Portugese poes van 1 jaar oud, geboren op 1 april 2022, en dat is geen grap.…