1
Goeie dag,
Wij hebben Roos nu genaamd Luna geadopteerd. Ik vond haar op jullie site en was gelijk verliefd. Toen wij goedgekeurd waren, mochten wij Luna in Zwijndrecht op
zaterdag 20 mei ophalen.
In de auto keek zij haar ogen uit. Gelukkig duurde de rit niet lang. Toen we thuis kwamen moest ze alle kamers besnuffelen.
Ze heeft toen gelijk n plasje gedaan, maar dat was snel schoon gemaakt.
Nu moet ik zeggen, dat Luna n snelle en slim hondje is. Ze eet netjes uit haar bakje en ze heeft geen voedselnijd. We  kunnen haar eetbakje zo onder haar neus weg halen.
Toen ze na haar laatste uitlaat naar binnen ging, bracht ik haar mandje naar de slaapkamer aan mijn kant van t bed. En ze heeft de hele nacht door geslapen. Ze is echt heel lief, Ik kan niets anders zeggen.
Buiten is n ander verhaal. Maar dat komt omdat ze natuurlijk nooit aan de riem heeft gelopen. We moeten haar leren netjes naast ons te lopen. Snuffelen is natuurlijk geen probleem. Ze bekijkt buiten naar alles en iedereen. Als ze andere hondjes en of honden ziet daagt ze die uit. Als t angstig wordt kruipt ze tussen mijn benen.
Voorlopig maken wij nog geen grote rondjes, dat komt straks van zelf wel.
Ik moet zeggen dat Luna net zoals mijn vorige lieve hondjes Basil en Laila ons hart heeft veroverd. Niet alleen van ons, maar ook van mijn moeder, Mijn dochter en kleinzoon.
Ik stuur hierbij wat foto’s van haar en n video.
Met vriendelijke groet van Karel en Geraldine Kreffer Uit Rijswijk