nldaendees

AnimalinNeed

  • Start
  • Een hond sponsoren ?

Soms willen mensen iets extra’s doen voor het asiel. Dat kan onder andere door voervriend te worden.

Voor een bedrag van € 12,- per maand kunnen wij een hond een maand lang te eten geven. U kunt dit bedrag zelf overmaken of automatisch af laten schrijven van uw bankrekening. Uiteraard mag u ook voor meerdere honden voervriend worden. 

Als dank voor uw steun ontvangt u een voervrienden certificaat. Dit om u te laten zien hoe belangrijk uw bijdrage voor onze honden is.  

Behalve dat het natuurlijk leuk is om zelf een voervriend te zijn, is het ook een fantastisch mooi cadeau om aan iemand te geven. Of een leuk idee om bijvoorbeeld samen met collega’s, school of met uw vereniging voervriend te worden.

Wilt u voervriend worden door middel van een financiële gift ? Vul dan het formulier in (zie link hieronder). Mocht u vragen hebben, kunt een een mail sturen naar voervrienden@animalinneed.com

Via deze link komt u bij het voervrienden formulier terecht. 

Uw financiële hulp betekent voor de honden in het asiel hoop op een beter leven.

Note : voorheen was het mogelijk een hond te sponsoren. Voor de mensen die momenteel een hond sponsoren verandert er niets. Mocht de hond die u nu sponsort het asiel verlaten, wordt u hiervan op de hoogte gebracht. U krijgt dan vanzelf de keus of u een voervriend wilt worden.

Deel via facebook

Submit to Facebook