1
Ons Meisje stond als Meisje uit Curaçao op de site en de foto’s en het verhaal deden ons  zeker wat (wat zeg ik, we voelden al een klik) en we wilden haar dan ook graag ontmoeten. We reden naar Irma Nijman die haar liefdevol in de opvang had en het schuchtere wat verlegen Meisje zocht heel voorzichtig toenadering tot ons. We  hebben haar uiteindelijk mee mogen nemen na een goede kennismaking en uitleg over Meisjes leven wat ze bij ons zou krijgen.
Het afscheid was wel hartverscheurend want ze bleef maar zacht janken en uit achterruit in de auto kijken naar haar opvang gezin en was zo bang, durfde niet aan de lijn uit de auto bij thuiskomst en trilde als een rietje. Met heel veel liefde, knuffelen en geruststellen kwam ze toch dichterbij en sprong  uiteindelijk op de bank. Dat is nog steeds haar favoriete plek en slaapplaats. Gelukkig vond ze al snel het plezier van een balletje en piepbeestjes en speelde zowel binnen als buiten in de tuin met plezier. Het is dus helemaal goed gekomen met deze lieve schat.
We zijn dan ook dankbaar dat we haar via de stichting mochten adopteren. Ze woont inmiddels 7 maanden bij ons en het is een lot uit de loterij! wat zijn we dol op haar ze is zo vreselijk lief. We genieten van het wandelen omdat we haar dan zo gelukkig zien op de speelvelden met andere honden, we genieten als ze heerlijk tegen ons aan ligt op de bank. Ze is gewoon GEWELDIG! Evenals het mooie werk van ANIMAL IN NEED!
De trotse baasjes Marijke en Robert