1

Zoals eerder aangegeven heeft het team van Dogs for Dogs Beachwalk samen met Animal in Need gekeken naar een alternatief voor de jaarlijkse Beachwalk die dit jaar helaas niet kan doorgaan. Ben Cramer verteld er meer over in het filmpje.

Gekozen is voor een grote loterij. De prijs per lot is € 1,00 en 11 loten voor € 10,00.

Hoofdprijs is een wedstrijd van FC Barcelona (als publiek weer is toegestaan) voor 2 personen, incl. vliegtickets en een hotelovernachting. Als kers op de taart een “meet and greet” met Patrick Kluivert. De 2e prijs: Een week verblijf in een gite in Frankrijk (Auvergne) in oktober dit jaar of mei/juni volgend jaar voor twee personen ter waarde van € 650,- www.giteslesgardelles.com. De 3e prijs: Een diner samen met het Dreamteam van Animal In Need.

Daarnaast zijn er nog mooie prijzen te winnen zoals 2 prachtige beelden van hondjes gemaakt met gerecycled metaal. Gesponsord door www.mooiwonenwinkel.nl, een Dolce Gusto gedoneerd door dierenorganisatie Here we are uit Lesbos, 3 x een fotoshoot van uw hond met een vergroting op A3 formaat van de foto naar uw keuze, kadobonnen van www.bulbi.nl, een digitale camera, tassen, terrasverwarming, hondenkussens, speelgoed en verzorgingsproducten voor de hond. en ga zo maar door.

De trekking van de loterij zal plaats vinden op zondag 6 september om 16.00 uur via een livestream vanuit een studio. Deze livestream zal te volgen zijn op de Facebook pagina van Animal In Need SCF. Dus doe mee en bestel uw loten via info@dogsfordogsbeachwalk.nl.