Eind januari mochten wij een super mooie donatie van € 325,- in ontvangst nemen. Deze donatie werd gedaan door collega’s van Stephanie. Omdat Stephanie heel erg begaan is met het dierenleed welke in sommige landen helaas nog steeds bestaat, heeft zij haar collega’s van het RI-team gevraagd om een huwelijkscadeau in de vorm van een donatie aan Animal in Need te schenken.

Stephanie heeft in 2016 Sulivan (vh Sultan) vanuit Spanje geadopteerd en in 2020 volgde hond Sammie (vh Sjors). Samen met haar 2 waterhonden maakt Stephanie deel uit van een zoekhonden groep in Duitsland die aangesloten is bij de ASB. Sulivan is inmiddels gecertificeerde oppervlakte zoekhond en puin zoekhond. Sammie heeft haar examen voor oppervlakte zoekhond in de herfst van vorig jaar behaald. Ze zijn beste vriendjes van elkaar en genieten volop van het speurwerk.

Wij waren enorm verrast met deze mooie donatie en willen Stephanie en haar aanstaande man alvast van harte feliciteren met deze mooie dag. Namens ons en alle dieren enorm bedankt.