Zorro

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
jamie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0726 (M)
50-0726 (M)
Overige
Ja

Zorro heeft geluk gehad! Moederziel alleen liep hij in een verlaten veld toen een vrijwilliger zijn gepiep hoorde. Na enig zoeken hebben ze hem mee kunnen nemen en is hij nu veilig. Dit kleine, sociale, vrolijke en op sommige momenten stoere mannetje heeft een geschatte geboortedatum van 23 april 2022 en een verwachte eindhoogte van ongeveer 28 cm. Hij is stoer en toch eerbiedig naar zijn grotere soortgenootjes. Na alles wat hij heeft meegemaakt is zijn karaktertje ongeschonden gebleven. Tis een heerlijke en aanhankelijke pup die klaar staat om zijn nieuwe baasjes te begroeten.(08/22)

Eindhoogte 28 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 23 april 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Jamie Pinkney

Zorro

Zorro

EM-Rj3cIYss
B9EZp_NJfi8
1-iFdCHqIxk

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu